Üzemi étterem működtetése

Meleg ételeink a mindennapos munkahelyi étkezésre nyújtanak megoldást menü rendszerű, egyedi kiszerelésű, helyben elkészített házias ízekkel, udvarias kiszolgálással, tálalással.

Étlapunkat 6 hétig nem ismételjük, a változatosságra törekszünk. Az étlapokat jól képzett szakembereink a korszerű táplálkozás elveit figyelembe véve, az idényszerűség és változatosság szem előtt tartásával állítják össze.

A világ nemzeti konyháinak íz világából is többször adunk ízelítőt, vendégeink számára.

Egyedi, speciális szakcéggel kidolgoztatott számítógépes rendszerrel végezzük az adminisztratív tevékenységet.

Alapanyag beszállítóink kivétel nélkül rendelkeznek a HACCP minőségbiztosítási rendszerrel. Több éves tapasztalatunk és együttműködésünk alapján, a kiszolgálásuk gyors, minőségi, megbízható és korrekt.

Nagy hangsúlyt helyezünk megrendelőink korszerű táplálkozására, ezért ételeink válogatott alapanyagokból, zsír és egyéb egészségre káros anyagok felhasználása nélkül készülnek.

Folyamatosan fejlesztjük az étlap, az alapanyag, a szín-, és ízvilág, valamint az ételkészítés-technológiai diverzifikációját.

Vállalkozásunk vendégeink megelégedettségét évente kétszer felméri, majd annak eredményét kielemezve változtatja működési stratégiáját.
Munkatársaink részére esztétikus, reprezentatív munkaruhát biztosítunk, mely a kultúrált, tiszta megjelenés alapja. Minden dolgozónak szigorúan viselnie kell a munkaruhát és kötelező használnia a védőfelszereléseket.

Tervezéstől az üzemeltetésig a teljes szolgáltatási folyamatban proaktív együttműködés (részvétel akár a konyhatechnológiai beruházásban is).

Egyedi arculat tervezése, nagy hangsúly a kellemes, otthonos környezet kialakításán.

Belépőkártyával történő fizetés – készpénzkímélő szolgáltatás támogatása.

Büfé üzemeltetése:

  • Látványpékség
  • Szendvicsek
  • Hamburgerek, gyros, melegszendvicsek
  • Salátabár (hidegkonyhai készítmények)
  • Tejtermékek
  • Üdítők, alkoholmentes italok
  • Gyümölcsök
  • Sütemények
  • egyéb trafikáruk