Közétkeztetés, ételszállítás

A vállalkozásunk tulajdonában álló főzőkonyha Miskolcon a József Attila u. 25-27. szám alatt található. Müködésünk 420 m2-en történik.
A konyha kapacitása 1200 adag. Műszaki- technológiai fejlettségünk a legmodernebb technikát képviselik, ezt bizonyítja, hogy a beruházásainkat a Magyar Vállalkozásfejlesztési közhasznú társaság támogatásával
hajtottuk végre az elmúlt év végén.

Ebből a korszerű konyhából történik az egyedi megrendelőink mindennapos kiszolgálása. Az étel elkészítése és tálka rendszerű kitálalása után záró fóliacsomagolással fejezzük be kitűnő ételeink elkészítését.

Segítőkész és kellemes megjelenésű kollégáink a cég saját gépjármű flottájával innen kezdik meg a kiszállítást a megye egész területén.

Vállalkozásunk piaci részesedésének növelése és fejlesztése középpontjában az állandó vendégeink létszámának növelése áll. A cél megvalósítása érdekében szélesítjük termékskálánkat. A piac azon szegmensének kínáljuk szolgáltatásainkat, akiknek speciális étkezésre van szükségük. Magyarország lakosságának 10%-a cukorbetegségben, 2%-a lisztérzékenységben szenved. Cégünk élelmezés vezetője ezen vendégeink számára állít össze speciális étrendet a mindennapokra.
Ezt a szolgáltatás kör bővülést, 2010 év elején indítottuk el.

Vállalkozásunk tagja a Magyar Ital-és Áruautomata Szövetségnek (MIÁSZ) és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségnek (MNGSZ). A tagság előnyei közé tartozik a folyamatos képzések szervezése, valamint a tapasztalatok cseréje. Ezeken a képzéseken vesznek részt kollégáink, valamint az Élelmezés vezetők Országos Szövetségének oktatásain is jelen voltunk.

Egy régióbeli kisvállalkozásnál mindig a multinacionális megbízó partner igényeik szerepelnek a mindennapok fókuszában. Ezek kielégítése a közvetlen napi kapcsolatok, megbeszélések alapján, azonnali végrehajtás, működési stratégiaváltást tesznek lehetővé. Minden nap új kihívásokra van szükség, hogy megfeleljünk a jövő elvárásainak.

Vállalkozásunk előnye a kisebb szervezeti struktúrában, a gyors reakció időben, valamint a határozatok hatékony rövid végrehajtásában rejlik.

Az ételszállításhoz és néhány alapanyag beszerzéshez ÁNTSZ vizsgával és engedélylyel rendelkező szállító járművekkel rendelkezünk.