Üzemi étterem működtetése

Meleg ételeink a mindennapos munkahelyi étkezésre nyújtanak megoldást menü rendszerű, egyedi kiszerelésű, helyben elkészített házias ízekkel, udvarias kiszolgálással, tálalással.

Étlapunkat 6 hétig nem ismételjük, a változatosságra törekszünk. Az étlapokat jól képzett szakembereink a korszerű táplálkozás elveit figyelembe véve, az idényszerűség és változatosság szem előtt tartásával állítják össze.

A világ nemzeti konyháinak íz világából is többször adunk ízelítőt, vendégeink számára.

 Egyedi, speciális szakcéggel kidolgoztatott számítógépes rendszerrel végezzük az adminisztratív tevékenységet.

Alapanyag beszállítóink kivétel nélkül rendelkeznek a HACCP minőségbiztosítási rendszerrel. Több éves tapasztalatunk és együttműködésünk alapján, a kiszolgálásuk gyors, minőségi, megbízható és korrekt.

Nagy hangsúlyt helyezünk megrendelőink korszerű táplálkozására, ezért ételeink válogatott alapanyagokból, zsír és egyéb egészségre káros anyagok felhasználása nélkül készülnek.

Folyamatosan fejlesztjük az étlap, az alapanyag, a szín-, és ízvilág, valamint az ételkészítés-technológiai diverzifikációját.

Vállalkozásunk vendégeink megelégedettségét évente kétszer felméri, majd annak eredményét kielemezve változtatja működési stratégiáját.

Munkatársaink részére esztétikus, reprezentatív munkaruhát biztosítunk, mely a kultúrált, tiszta megjelenés alapja. Minden dolgozónak szigorúan viselnie kell a munkaruhát és kötelező használnia a védőfelszereléseket.

Tervezéstől az üzemeltetésig a teljes szolgáltatási folyamatban proaktív együttműködés (részvétel akár a konyhatechnológiai beruházásban is).

Egyedi arculat tervezése, nagy hangsúly a kellemes, otthonos környezet kialakításán.

Belépőkártyával történő fizetés – készpénzkímélő szolgáltatás támogatása.

 

Büfé üzemeltetése:

Látványpékség

Szendvicsek

Hamburgerek, gyros, melegszendvicsek

Salátabár (hidegkonyhai készítmények)

Tejtermékek

Üdítők, alkoholmentes italok

Gyümölcsök

Sütemények

egyéb trafikáruk

Referenciáink

A teljesség igénye nélkül.

2004-2010: a General Electric Hungary Zrt. ózdi telephelyének üzemi éttermének és vállalati büféjének üzemeltetése. (1200 fő)

2006-2019: a Sanmina Magyarország Elektronikai Részegységgyártó Kft. üzemi éttermének és vállalati büféjének üzemeltetése. (700 fő)

2006-2020: Jabil Circuit Magyarország Kft. tiszaújvárosi üzemében működő étterem és büfé működtetése. A munkavállalók létszáma 5700 fő.

2009-2013: Sanofi Aventis Chinoin Zrt. miskolci üzemében működő teljes catering szolgáltatás (étterem, büfé, vending automaták).

Létszám 500 fő

2009 -:Sajólád község teljes közétkeztetése, iskola, óvoda, szociális ellátás. Létszám 600 fő

2010 -:Sajópetri község teljes közétkeztetése Létszám 200 fő

2010-2019:Országos Büntetés Végrehajtási Intézet Tiszalök, 700 fő

2010-:Shinwa Precision Hungary kft. üzemi étterem, büfé és vending automaták, 900 fő

2012-:Remy Automotive Hungary Kft. Felújító Divízió

A Városi Sportcsarnokban megtartott karácsonyi party teljes lebonyolítása, ahol 4000 fő volt jelen.

Borsodi Sörgyár Zrt. 700 fős karácsonyi party

Continental Családi nap Budapest, 4000 fő

Burány Sándor Miniszter Úr gyáravató ünnepsége

Sólyom László Köztársasági elnök Úr iskola avató ünnepsége

Állategészségügyi Hivatal, ÁÉB Bank, Arcus Center, Betatherm Kft, Cib Bank Zrt, City Bank Zrt, Delko Remy Automotive Hungary Kft, Diósgyőri Papírgyár Zrt, Émász Nyrt, Erste Bank, FHB Zrt, MKB Zrt, Fireplace Kft, Fux Zrt, Földhivatal, Megyei kórház osztályai.

Kezdőlap

Üzemi étterem működtetése

Közétkeztetés / Ételszállítás

Rendezvények / Catering

Vending automaták

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Sütikre vonatkozó irányelvek

Cím:

3527 Miskolc

József Attila utca 25-27.

Központi iroda:

3534 Miskolc

Móricz Zsigmond utca 22.

Tel.:

+36-46/564-555

E-mail:

info@ebedfutar-miskolc.hu